mapa regije

Infrastruktura

Naša misija kao dokazanog managed partnera međunarodnim kompanijama je da podržimo i osnažimo vaše poslovanje na Zapadnom Balkanu pouzdanim i savremenim IT infrastrukturnim uslugama. Dopustite nam da se pobrinemo za vaše IT izazove kako biste se vi fokusirali na ono što najbolje radite.

Održavanje IT Sistema

Bilo da se susrećete sa specifičnim problemima unutar vaših IT sistema ili preferirate da kompletno upravljanje vašim sistemom prepustite profesionalcima, naše usluge tehničkog održavanja i administracije omogućavaju vam da se oslonite na našu stručnost.

Serveri

Za specijalizovana softverska rešenja i centralizaciju podataka, pružamo servere kao kompletna rešenja ili u saradnji sa vašim softverskim partnerom.

Mreža

Izbor odgovarajuće mrežne opreme je ključan za brzu, stabilnu i sigurnu razmenu podataka unutar vaše organizacije i na internetu.

Cloud Usluge

Odlučite se za kompletnu IT infrastrukturu ili specifične komponente hostovane van vaše kompanije da osigurate IT operacije u bezbednom okruženju.

Softver

Od operativnih sistema do aplikacija specifičnih za poslovanje, izaberite softver i licenciranje koji odgovaraju vašim operativnim potrebama.

Wi-Fi sistemi

Planiranje, implementacija, monitoring kao i detaljno ispitivanje performansa wi-fi sistema najnovije generacije

Kontaktirajte nas da zajedno rešimo Vaše IT probleme.

Uz našu ekspertizu možete se posvetiti onome što je Vama bitno - da razvijate Vaš biznis.

Kontakt forma